Glada konsulter
kodar bättre

Jobba mindre eller tjäna mer. Eller varför inte både och? Yoisho är konsultbolaget som startades av konsulter, för konsulter.

Ansök idag!

Ett vänligt konsultbolag

Yoisho består av människor som gillar att jobba som konsulter, men inte nödvändigtvis gillar att jobba på konsultbolag.

1

Du behåller 80%. Minst.

Vår ersättningsmodell är enkel - du behåller 80% av det du debiterar upp till en brytgräns och därefter 100%. Yoisho står för säljarbete, fakturering, administration, försäkringar, lokal, mobilabonnemang samt aktiviteter. Under de tre första månaderna har du dessutom en garantilön.

2

Valet är fritt

Din debitering hamnar i en pott som du sedan använder till lön, pension, semester, konferenser och förmåner. Det gör att du själv kan skräddarsy din egen kompensation. Hög lön? Kortare arbetsdagar? 12 veckors semester? Åka på massa utvecklarkonferenser? Olika saker har olika värde i olika skeden i livet. Välj det som passar just dig bäst.

3

Din tid är din egen

På Yoisho har vi inga debiteringskrav. Du jobbar så mycket eller litet som du själv vill - snittveckan för våra anställda är just nu 32 timmar. Vill du ta en längre semester eller åka på en konferens är det inga konstigheter så länge ditt uppdrag medger det.

4

Yoisho betyder "puh!"

Vi tar återhämtning på stort allvar - så mycket att vi har döpt företaget efter ett japanskt icke-ord som uttalas efter en genomförd anstränging. En utvilad hjärna är en välmående hjärna! Därför har vi valt bort alla kvälls- och helgaktiviteter till förmån för frukost-, brunch- och lunchaktiviteter. Givetvis helt frivilligt.

Är det dig vi söker?

Erfaren

5+ år av erfarenhet

Vi söker dig som har kommit en bit in i din karriär. Du har levererat några projekt, lyckats med en del saker och misslyckats med andra - och dragit lärdom av det.

Konsultvan

Not your first rodeo

Vi tror att Yoisho inte är ditt första konsultbolag. Du har vana av att arbeta hos kunden (även om vi försöker ta hem så mycket som möjligt), vet hur man tidsrapporterar och håller öronen öppna för nya möjligheter.

Fullstack

Vi gillar hela stacken!

Då vi är små fokuserar vi på att växa med roller som vi vet går hem bland våra kunder. Absolut störst efterfrågan är det på T-formade generalister som både kan felsöka SQL, plocka upp data med backend och visa upp den med frontend.

Hur låter det här?

Är du sugen på att jobba mindre eller tjäna mer?

Vi tar gärna en fika och ett samtal för att se om Yoisho är en bra arbetsplats för just dig!